De beste oplossing
voor je bedrijf

Bied je medewerkers de mogelijkheid om te laden op je bedrijf, onderweg of thuis. 
Of laat je klanten laden tijdens hun bezoek.

Ben je op zoek naar een laadinfrastructuur op je kantoorterrein voor je medewerkers en bezoekers? Na een bezoek bekijken we samen welke oplossing het beste past met de noden van je bedrijf. 
Vonk installeert en onderhoudt verschillende merken en types van laadpalen voor zakelijk gebruik, om zo voor iedere situatie de beste oplossing te kunnen bieden. 

Vonk werkt enkel met de beste producten die vervaardigd zijn uit duurzame materialen, zuinig in energieverbruik én onderhoudsvriendelijk zijn. We bieden oplossingen voor wandmontage, vrijstaand op een laadpaal, met enkele of dubbele stekker of laadkabels, ... 

Eenvoudig beheer en gebruik zijn uitermate belangrijk. Alle laadsessies kunnen geregistreerd worden, en automatisch maandelijks gefactureerd worden, afzonderlijk per wagen of alles tesamen. 
Bied je het laden gratis aan, of mits betaling via QR code of RFID?

Zijn er medewerkers in het bedrijf die veel meer op de baan zijn (directie, vertegenwoordigers, techniekers, ...)? Geef hen voorrang of snellere laadcapaciteit via een eenvoudige instelling. 

Zijn er momenten met veel verbruik of heb je andere grootverbruikers in het bedrijf? Of ligt het dak van je magazijn vol zonnepanelen? We bieden oplossingen om je wagenpark gemakkelijk en veilig te laden, terwijl de energiestromen van je gebouw slim beheerd worden met dynamische loadbalancing. 

Wil je meer weten over zakelijk laden?

LET's talk
Smappee EV BusinessEaseeAlfen ProLine Duo

Laadpalen voor horeca en winkels

Geef je gasten en klanten een extra door het aanbieden van laadmogelijkheden. 
Door een laadpaal te voorzien op je parkeerplaatsen trek je tevens extra cliënteel aan en kan je er desgewenst zelf een extraatje mee verdienen

Je klanten kunnen snel en veilig hun wagen laden tijdens hun verblijf of winkelbezoek. Een laadpaal kan de laadsessies registreren en verrekenen aan de gebruiker, of biedt het gratis aan als extra dienstverlening. Je klanten slapen op twee oren terwijl hun wagen laadt, om na hun bezoek de reis verder te zetten. 

Meer weten over de mogelijkheden?

CONTACTEER ONS
Easee ChargeEVBox Iqon laadpaal

De beste producten

De markt van duurzame mobiliteit en energie evolueert de afgelopen jaren tegen een razendsnel tempo. 
VONK volgt deze evoluties op de voet en biedt zijn klanten enkel de beste producten aan. 
We leggen de lat hoog, en verwachten dit van onze partners en leveranciers. 
Zo garanderen we het allerbeste voor onze klanten. 

Fiscaal voordelig
Zowel aankoop als installatie van publieke laadpalen, komt in aanmerking voor een fiscale aftrekbaarheid van 150% tot eind augustus 2024. 
MEER WETEN